top of page

SAKAL İPLİK ÜRETİMİ

Güncelleme tarihi: 22 Ağu 2023

Elit Textile olarak sakal iplik kategorisinde de kalite standartlarımızı her zaman en üst seviyede sürdürmek için çalışıyoruz. Gaziantep Elit Tekstil üretmiş olduğu iplikleri, ileri teknoloji ile hizmet sunan ve her türlü donanıma sahip laboratuvarlarda çeşitli testlerden geçirerek müşterisine ulaştırmaktadır. Ürünlerimiz Müşteri memnuniyeti ve kalite ön planda tutularak üretilmektedir.


 
gİYDİĞİNİZ HER KAZAKTA OlaBİLİRİZ...

Elit Textile, sakal iplik üretiminde öncü bir firmadır. Sakal iplik, kıvrımlarının iki iplik etrafında bükülerek şekil aldığı bir tür fantazi ipliktir. Sakal ipliğimiz, polyester ve naylon iplik çeşitlerinden oluşmaktadır. Sakal ipliğimizle, triko, kazak, çorap gibi malzemelerde farklı ve ilgi çekici ürünler tasarlayabilirsiniz. Sakal ipliğimiz 10 ayrı renk seçeneği ile kısa termin süreleriyle sizlere sunulmaktadır.


Elit textile olarak, Gaziantepte kurulu modern tesislerimizde yüksek kalitede sakal iplik üretimi yapmaktayız. Ürettiğimiz sakal ipliklerini dünyanın birçok ülkesine ihraç etmekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli değerdir. Bu nedenle, sakal iplik üretiminde en son teknolojiyi ve en kaliteli malzemeleri kullanmaktayız. Sakal iplik üretiminde uzman kadromuz ve geniş makine parkurumuz ile her türlü siparişe cevap verebilmekteyiz.


Elit textile ile sakal iplik üretiminde fark yaratın! Sakal ipliğimizi deneyin, kalitemizi görün! Elit textile, sakal iplik üretiminde güvenilir ve yenilikçi bir partnerdir. Siz de sakal ipliğimizi tercih ederek işinize değer katın! Elit textile ile iletişime geçmek için bize ulaşın!




64 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page