top of page

MERDİVEN İPLİK ÜRETİMİ

Güncelleme tarihi: 22 Ağu 2023

Gaziantep Elit Tekstil bugün Türkiye’nin, Avrupa ve Orta Doğu’nun fantezi iplik üreticisi ve ihracatçısı olarak geleceğe kararlılıkla bakmaktadır.


Yaklaşık 5.000 farklı iplik çeşidiyle Türkiye genelinde bulunan müşterimizin dokuma ve örme faaliyetlerindeki ihtiyaçlarına kaliteli, etkin ve hızlı bir şekilde cevap veriyoruz. Buna ek olarak ürünlerimizi, küresel dünyada da İngiltere, İtalya, Ukrayna ,Arjantin, İran, Rusya, Polonya, Özbekistan, Gürcistan’ ın da bulunduğu birçok ülkeye ihraç etmekteyiz.


 

Elit textile, yüksek kalite ve çeşitlilikte fantazi iplik üretimi yapmaktadır. Fantazi ipliklerimiz, özel tasarım ve renklerde, farklı dokular ve efektlerde hazırlanmaktadır. Fantazi ipliklerimizle, örgü, dokuma, triko ve aksesuar sektörlerinde yaratıcı ve özgün ürünler oluşturabilirsiniz. Elit textile, fantazi iplik üretiminde uzmanlaşmış bir firma olarak, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çözümler sunmaktadır. Elit textile ile hayal ettiğiniz fantazi iplikleri gerçeğe dönüştürün!




29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page